Nieuws Couperus
0

Open huizen druk bezocht in Couperus

Ons Open Huis wordt druk bezocht en levert Staedion elke week een aantal kandidaten voor de verhuur en de verkoop. Sinds juni houden we wekelijks Open Huis bij de nieuwbouw van Couperus. We ontvangen de kandidaten aan de Fluitschiplaan 9. Na een selectie van de woningtypes kan er een ronde gelopen worden met één van de makelaars. We zijn aangenaam verrast door de vele bezoekers!

Nieuwe modelwoning
Aan de Windjammersingel 52 hebben wij een nieuwe modelwoning. Er is gekozen voor een andere indeling van de Stadswoning, een ruime en moderne eetkeuken op de begane grond en een riante living op de 1e etage.

Appartementen nú Te Koop of Te Huur
De appartementen van het project bieden we nu naast Te Huur ook Te Koop aan, de keuze is aan u!

Onzeker over uw financiële toekomst? Dan is huren voor u waarschijnlijk de beste oplossing.
Bent u zeker van uw baan of inkomen en uw persoonlijke situatie? Dan is nú de tijd om te kopen.
De prijzen zijn scherp: U koopt al een appartement in Couperus vanaf € 172.500,- v.o.n., daarnaast is de rente nog steeds historisch laag.

Project Couperus
Couperus beschikt over 33 sociale- en 154 vrije sectorhuurwoningen, daarnaast bevinden zich in het project  koopwoningen en koopappartementen, alsmede bedrijfsonroerendgoed.

Er zijn nog diverse type woningen beschikbaar, zowel in de huur als in de verkoop. Alle woningen zijn afgewerkt met een complete nette badkamer, daarnaast zijn de huurwoningen ook voorzien van een fraaie keuken in lichte kleurstelling. Het project kent een goede website, die up to date de informatie laat zien over de beschikbaarheid van de woningen.

Interesse
Kopen in Couperus kan al vanaf € 172.500,- v.o.n. en het huren van een Vrije Sector Huurappartement al vanaf € 765,- per maand (incl. parkeerplaats). Voor de sociale huurwoningen kunt u woonnet Haaglanden in de gaten houden. Naast de makelaardij van Staedion houden Frisia Makelaars en Borgdorff makelaars zich bezig met de verkoop/verhuur (vrije sector) van het project. Voor informatie over het project kunt u kijken op www.wonenincouperus.nl. Ook voor meer informatie over bedrijfsonroerendgoed kunt u op deze website terecht.

 

 

 

 

Tags: , , , ,Back to Top ↑