WoonmarktDenhaag 2016

Zaterdag 29 oktober 2016 11:00-16:00
Grote Kerk, Den Haag

.

Op zaterdag 29 oktober 2016 staat de Grote Kerk in Den Haag weer bol van informatie over wonen in de regio Den Haag.

Tal van aanbieders van nieuwbouwwoningen, vrij-sector koop- huurwoningen, kavels, gemeenten en hypothecaire dienstverleners geven een uitgebreid overzicht over wat er mogelijk is op het gebied van wonen in de regio.

Op zoek naar een andere woning? kom dan zaterdag 29 oktober 2016 tussen 11:00 en 16:00 uur naar de Woonmarkt Den Haag.

De toegang is gratis en wij zorgen voor de koffie!

 • Gratis Toegang
 • Financieel advies
 • Informatie starters
 • Diverse kortingsregelingen

 • Vrije kavels
 • Unieke start- verkoop of verhuur
 • Heerlijk koffie

 

Welkom op de Woonmarkt Den Haag.

.

WoonmarktDenhaag vroondaal 2015
WoonmarktDenhaag-2015 zuilenwoonmarkt vroondaal 2

WoonmarktDenhaag-2015-p1

 • Aanbod van kavels
 • Aanbod van nieuwbouw, huur en koop
 • Aanbod van bestaande bouw, huur en koop
 • Financieel advies (geldverstrekkers en adviseurs)
 • Gemeentelijke informatie

De deelnemers Woonmarkt Den Haag

natuurlijkpn

Heerlijk wonen in een groene omgeving en toch zeer centraal gelegen? Natuurlijk woont u dan in Pijnacker-Nootdorp.

In Pijnacker-Nootdorp is het heerlijk wonen met de rust en groene ruimte van een dorp op een steenworp afstand van Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer en Delft. U vindt er een ruim aanbod aan koop- en huurwoningen in verschillende prijsklassen. Ook zelfbouw op een kavel is mogelijk! De belangrijkste voorzieningen liggen om de hoek met een royaal winkelaanbod, goede scholen, een actief verenigingsleven en vele sportmogelijkheden.

Met meerdere natuur- en recreatiegebieden in de directe omgeving kunt u heerlijk buiten genieten. Werkt u in de Randstad? Dan is Pijnacker-Nootdorp een ideale woonplaats. Met de auto en OV bent u binnen een half uur op uw werkplek.

Nieuwbouwaanbod
Zoekt u een energiezuinige eengezinswoning, een ruime twee-onder-een-kapwoning of toch die vrijstaande woning met royale tuin? In de nieuwe wijken Ackerswoude en Keijzershof in Pijnacker is voldoende keuze. Lees alles over leven in Pijnacker-Nootdorp op NatuurlijkPN.nl. Op de woonmarkt informeren we u natuurlijk over het nieuwste aanbod koopwoningen.

www.natuurlijkpn.nl

Vermeerkwartier

Vermeerkwartier fase 2

In Den Haag, op de kruising van de Hoefkade en de Parallelweg, zijn de eerste contouren van een nieuwe woonwijk, die het verleidelijke van wonen nabij de Haagse markt combineert met rust en ruimte, zichtbaar. Na een zeer succesvolle verkoop en bouw van de eerste fase, laten wij u graag weten dat wij binnenkort starten met de verkoop van de volgende fase!

vermeerkwartierdenhaag.nl

zuiderduinen

ZuiderDuinen

Fantastische appartementen aan de voet van de Haagse Duinen. Zaterdag 5 november start de verkoop van een opvallend mooi project in Ockenburgh Den Haag; ZuiderDuinen. 38 luxe 3 en 4-kamerappartementen met groot balkon of terras. Vanaf €319.000,- v.o.n.

zuiderduinen.nl

WonenInDenHaag

Gemeente Den Haag – Wijk in beeld

Den Haag is een stad met vele gezichten. De Hofstad heeft voor ieder wat wils: van chique en hippe stadse wijken tot rustige woonwijken. Op deze pagina vind je een overzicht van alle wijken in Den Haag. Via de kaart vind je van iedere wijk een sfeerimpressie, de unieke eigenschappen van de wijk, concrete wijkinformatie via handige infographics en het actuele woningaanbod.

wonenindenhaag.nl/wijk-in-beeld

WonenInDenHaag

Stichting Wonen Den Haag

De Stichting Wonen in Den Haag is een samenwerkingsverband van ontwikkelaars, corporaties, beleggers en makelaars die actief zijn op de Haagse woningmarkt. Sinds 2009 werken zij samen aan de promotie van het fijne woonklimaat in Den Haag en hebben zij als doelstelling het wonen in Den Haag te stimuleren door middel van: uitbouwen kenniscentrum wonen, beleid maken en samenwerken met de Gemeente.

wonenindenhaag.nl

NVM

NVM Haaglanden

De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. De NVM bestaat sinds 1898 en heeft haar hoofdkantoor in Nieuwegein. De NVM afdeling Haaglanden heeft ongeveer 160 kantoren.

nvmhaaglanden.nl

De Nationale Architectuurguide

De Nationale Architectuurguide

De Nationale Architectuurguide is hét boek voor wie in eigen beheer een huis wil laten (ver)bouwen en méér wil dan een standaardwoning. Op ruim 190 geïllustreerde pagina’s vind je informatie over de ins en outs die bij zelfbouw komen kijken. Bekende architecten en talentvolle nieuwkomers publiceren woningontwerpen in verschillende architectuurstijlen en prijsklassen (met prijsindicaties van de ontwerp- en bouwkosten) en informeren over de vele mogelijkheden die er zijn om duurzaam, energiezuinig te bouwen en te wonen. Dat is niet alleen maatschappelijk verantwoord: een duurzaam huis gaat in de regel langer mee en actief energie besparen zorgt voor een flinke reductie op de energiekosten. Daarnaast worden er een groot aantal van de mooiste zelfbouwlocaties van Nederland gepresenteerd en vind je informatie over subsidies die de overheid verstrekt aan zelfbouwers.

Het boek wordt op de woonmarkt in Den Haag voor het kortingstarief van € 5,- aangeboden (normaal tarief € 15,-).

Bouw uw droomvilla in Zoetermeer!

Bouw uw droomvilla in Zoetermeer!

Wonen in de wijk Oosterheem is wonen in een wijk met veel gezichten. Hier is alle ruimte om te spelen, te ontspannen en te recreëren en woont u tussen water en groen. Voor een kavel grond met uw zelf ontworpen huis biedt Oosterheem de mogelijkheden. Waterrijk of landelijk.

Villawijk Parkeiland is omgeven door water en groen en uitstekend bereikbaar vanaf de hoofdwegen. De kavels in villawijk Hoek van Schieland zijn meer landelijk gelegen en liggen op een steenworp afstand van het Zoetermeers plassengebied Noord Aa en het nieuwe Bentwoud.

www.kavelszoetermeer.nl

Wonen in Quattro

Het succesvolle Quattro krijgt vervolg met Vita, Casa en Sala. De vier woongebouwen in Quattro zijn de laatste fase van de gebiedsontwikkeling langs de Meppelweg in de Haagse wijk Morgenstond. Grijp daarom nu jouw kans op een moderne nieuwbouwwoning langs deze groene brede laan!

In 2015 is het eerste woongebouw in Quattro opgeleverd. Casa, Vita en Sala, drie kleinschalige moderne woongebouwen met in totaal 111 woningen, worden in de komende twee jaar gerealiseerd en complementeren daarmee het succesvolle Quattro. Kom naar de woonmarkt en meld je aan, want jouw nieuwe huis staat aan de Meppelweg.

woneninquattro.nl

Dichtbij Leidschenveen, Den Haag

Begin november in verkoop!

Heb je altijd al gedroomd van een prachtig park als voortuin? Het kan binnenkort in De Schoone Ley! Begin november starten we met de verkoop van het eerste deelgebied, Haagsche Park.

Het plan bestaat uit 41 ruime eengezinswoningen grenzend aan het Florence Nightingale Park. De warme architectuur met fraaie gevels geven de woningen in Haagsche Park een eigen karakter. Naast de mooie locatie, eigen parkeerplaats en diepe tuin, zijn de woningen door middel van verschillende uitbouwmogelijkheden en SlimWonen-pakketten geheel af te stemmen op jouw woonwensen.

Haagsche Park maakt onderdeel uit van de nieuwe woonwijk De Schoone Ley, die zich straks uitstrekt langs de Escamplaan en Leyweg in Den Haag. In totaal komen er ongeveer 600 woningen, die in vier deelgebieden worden gebouwd. Van eengezinswoning tot appartement, zowel koop als huur.

Ben je benieuwd naar het plan? We vertellen je er graag meer over bij onze Heijmans stand of bezoek onze website.

deschooneley.nl

Dichtbij Leidschenveen, Den Haag

Dichtbij Leidschenveen, Den Haag

In de wijk Leidschenveen in Den Haag start Heijmans de verkoop van 38 ééngezinswoningen in het project Dichtbij. Dichtbij wordt een buurtje met 38 nieuwbouw koopwoningen op de hoek van de Zoetermeerste Rijweg en de Emmy Belinfantedreef, dichtbij het winkelcentrum, het openbaar vervoer, de snelweg en tal van andere voorzieningen. In Dichtbij onderscheiden we 3 typen woningen, de Hofwoning, de Hoekwoning en de Poortwoning. Prijsindicatie van de woningen betreft circa € 260.000 tot € 320.000 v.o.n. Alle woningen zijn inclusief sanitair & tegelwerk, SlimWonen huisautomatisering, zonnepanelen en een parkeerplek op eigen terrein.

Op de Woonmarkt Den Haag start de verkoop. Kom je ook het plan bekijken van Dichtbij? Je bent van harte welkom bij de Heijmans stand of kijk op de website.

ikwoondichtbij.nl

Eerste woningen Energiekwartier in verkoop

Eerste woningen Energiekwartier in verkoop

De eerste 58 koopwoningen in het Energiekwartier zijn onder de naam Edison in verkoop gegaan. De woningen in deze stoere buurt rond de energiecentrale bleken zeer populair. De inschrijving sloot op 10 oktober, maar dat betekent nog niet dat alle woningen al verkocht zijn.Je kunt je nog laten plaatsen op een reservelijst en/of als geïnteresseerde voor andere koopwoningen in het Energiekwartier. In totaal komen er in de wijk namelijk 425 tot 475 nieuwe woningen.

Het eerste project, Edison, telt 25 stadswoningen, 4 maisonnettes, 21 appartementen en 8 penthouses. De stadswoningen zijn perfect voor gezinnen, met een ruim terras en een optionele extra verdieping voor nóg meer ruimte. De maisonnettes en appartementen zijn speels, met keuze uit diverse indelingen. Als kers op de taart zijn er penthouses, met fantastisch uitzicht, een aantal zelfs tot Delft en Rotterdam. Alle woningen zijn uitgerust met vloerverwarming, terras of balkon en een eigen parkeerplaats.

woneninenergiekwartier.nl

Kavels Westlandse Zoom

Kavels Westlandse Zoom

OBWZ ontwikkelt diverse woongebieden in het Westland met elk een heel eigen karakter: het nieuw aangelegde duinlandschap tussen Monster en Kijkduin, de waterrijke omgeving van Kwintsheul, het boeiende groene krekenlandschap van Poeldijk-noord en het karakteristieke dorpse Poeldijk Dorp. In elk deelgebied zijn nog enkele kavels beschikbaar en worden nog eens uitgelicht tijdens de Woonmarkt Den Haag op 29 oktober 2016.

dewestlandsezoom.nl

de rabjeb

De Ranken

Nieuwbouwproject De Ranken vormt het eerste wijkje in de woonbuurt Park Sonnehoeck in Kwintsheul. Hier verrijzen straks 41 Hollandse huizen die aansluiten bij het kleinschalige en landelijke karakter. Woningen met een frisse uitstraling en een knipoog naar de oudhollandse architectuur. En binnen dit plan, heb jij de mogelijkheid om te wonen naar eigen SMAAK!

Er zijn nog diverse woningen beschikbaar. Tijdens de Woonmarkt Den Haag op 29 oktober 2016 brengen wij het project nog eens extra onder de aandacht.

deranken.nl

Borgdorff Makelaars

Borgdorff Makelaars is een gerenommeerd kantoor. Ons werkgebied omvat de Haagse regio, Westland en Rijnmond. Met vier vestigingen in Monster, Wateringen, Den Haag en Vlaardingen en zo’n 35 medewerkers staat Borgdorff Makelaars dagelijks voor u klaar.

Door de brede vertegenwoordiging in de regio heeft Borgdorff Makelaars een uitgebreid klantenbestand. De afdeling Woningmakelaardij van Borgdorff Makelaars is actief op veel nieuwbouwlocaties, in het bijzonder de binnenstedelijke herontwikkelingsgebieden.

Tevens is de aan- en verkoop van bestaande woningen bij ons in goede handen. Borgdorff Makelaars staat borg voor een perfecte dienstverlening bij aankoop en verkoop van uw woning.

www.borgdorff.nl

De Hypotheekshop Westland

Leuke woning gezien? De medewerkers van de Hypotheekshop Westland adviseren u graag vrijblijvend over de financieringsmogelijkheden om uw droomhuis aan te kunnen kopen. Zij vergelijken alle aanbieders voor u, om zo tot een passend advies te komen. U kunt zowel overdag als ’s avonds en in het weekend terecht!

www.borgdorff.nl/hypotheken/

Rabobank Regio Den Haag

Heb je een (ander) huis op het oog? Soms moet je snel beslissen. Daarom kun je bij de Rabobank binnen een week een hypotheek afsluiten. Zo heb je snel zekerheid of je je droomhuis kunt betalen. En dat geldt ook voor zzp’ers.

rabobank.nl/hypotheek


vve-balie

Wilgenrijk, Echt ontspannen, Hollands, Mooi wonen

Een nieuw stukje Nederland. Groen, landelijk en rijk aan water, tussen Rotterdam en Den Haag, dicht bij de natuur van Midden-Delfland. Dat is het nieuwe woongebied, net buiten Maassluis. Wilgenrijk staat voor de schoonheid van Holland in zijn meest pure vorm. Met een rust die zeldzaam is in de Randstad. Wilgenrijk biedt huizen aan in allerlei soorten en maten.

wilgenrijk.nl


vve-balie

Kavelwinkel

De Kavelwinkel is hèt adres voor mensen die weten wat ze willen. Koop een stuk grond of een klusappartement en realiseer je woonwensen tot je droomhuis er staat. Vele jaren woonplezier zijn hierdoor gegarandeerd!

ikbouwindenhaag.nl


vve-balie

Groot aanbod vrije sector woningen

Vestia heeft een groot aanbod vrije sector huurwoningen in de regio Den Haag. Van appartement tot eengezinswoning en per direct beschikbaar.

vestia.nl


vve-balie

Gemeente Den Haag – VvE-balie

De VvE-balie helpt eigenaren van appartementen met gratis advies bij het goed regelen van een VvE-bestuur en onderhoud van het complex. De VvE-balie organiseert regelmatig cursussen om VvE’s te informeren over veilig, comfortabel en duurzaam onderhoud.

vvebalie.nl


houvanjehuis

Gemeente Den Haag – Hou van je huis

Comfortabel wonen en energie besparen? Investeer in uw woning, in warme voeten en in uw portemonnee. Hou van je huis helpt u duurzamer te wonen: met tips, advies, subsidies en begeleiding bij grote plannen. Maak gebruik van de expertise van ons team!

denhaag.nl/houvanjehuis


Finest of Ockenburgh

Finest of Ockenburgh

Zó dicht aan zee wonen dat u de golven bijna kunt horen ruisen, als u ’s avonds op uw terras zit. In de groene kom van Finest of Ockenburgh komen appartementen en penthouses, villa’s en duinwoningen. De moderne architectuur, het bijzondere landschap en duurzame oplossingen maken het project uniek. Imagine you at your finest.

finestofockenburgh.nl


NVM

KJ Plein

Op het Koningin Julianaplein komt een gebouw met twee 90-meter hoge torens. Met een golvende stadshal met Haagse horeca en winkels, een congresruimte en een prachtig plein. Daarbij voegt het plan een bijzondere woonlocatie toe met 350 appartementen (koop-, vrijesectorhuur- en sociale huurappartementen). Ontwikkeld door SYNCHROON en Amvest.


Back to Top ↑